Verwarming- / luchtinstallaties

Verwarming is niet meer weg te denken uit een moderne woning. Steeds meer bedrijven en ook veel particulieren kiezen voor een luchtbehandelingssysteem. Wij leggen zowel verwarminsinstallaties als luchtbehandelingssystemen aan.
Voor beide typen installaties zijn technieken ontwikkeld waarmee zowel de temperatuur als het klimaat per ruimte beheerst kunnen worden. Wij zijn gecertificeerd leverancier van apparatuur van Itho-Daalderop en Honeywell.

Installaties helpen ons efficiënt te produceren, gemakkelijker te werken en vaak prettiger te wonen en te leven. Veel installaties zijn met elkaar te verbinden en steeds meer installaties zijn met moderne communicatiemiddelen te bedienen. Wij kunnen er voor zorgen dat u ter plaatse vanuit één punt of vanuit uw huis zicht heeft op de installaties die op afstand te bedienen zijn: de temperatuur per ruimte, de luchtvochtigheid, de verlichting. U zegt het maar.

Voor onderhoud aan bovengenoemde installaties hoeft u geen vast contract met ons af te sluiten. Jaarlijks krijgt u van ons bericht en u bepaalt of u dat jaar wel of geen onderhoud aan de installatie laat doen.